19.1.2022 14:55

Χώρος καραντίνας… στην Εκκλησία του Γηροκομείου Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το Γηροκομείο βράζει μέσα στο ζουμί του» λέει ο πρόεδρός του Δημήτρης Σαρρής

Για ελεγχόμενη κατάσταση στο Γηροκομείο Χίου έκανε λόγο ο πρόεδρός του Δημήτρης Σαρρής, σχολιάζοντας το χθεσινό δημοσίευμα του Politischios.gr για τα απανωτά κρούσματα Covid19 τόσο σε ηλικιωμένους όσο και στο προσωπικό του ιδρύματος.

Ο κ. Σαρρής, επεσήμανε ότι με μέριμνα του Γηροκομείου και παρά τις έντονες αντιδράσεις του Νοσοκομείου, η 1 ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» ενώ οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι βρίσκονται καθ υπόδειξη των γιατρών και των νοσηλευτών σε περιορισμό εντός του ιδρύματος.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, εδώ και καιρό έχουν απαγορευθεί οι έξοδοι ηλικιωμένων από το Γηροκομείο, παρότι αρκετές οικογένειες ζήτησαν την έξοδο τους κατά την περίοδο των εορτών.

Ράτζα στην Εκκλησία

Μη βρίσκοντας συνεννόηση με τους εμπλεκόμενους φορείς ο κ. Σαρρής, αποκάλυψε στην κάμερα του «π» ότι ήδη το Γηροκομείου, στήνει χώρο απομόνωσης στην Εκκλησία του Γηροκομείου, τοποθετώντας ράντζα τα οποία προήλθαν από δωρεά γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

«Όλοι ανησυχούμε αλλά δεν πανικοβάλλομαι. Το Γηροκομείο δεν βράζει στον κορωνοϊό αλλά βράζει στο ζουμί του», ανέφερε ο κ. Σαρρής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ