4.12.2012 10:03

Χιώτισσα η Τζούλια Αλεξανδράτου

ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

Τη σχέση της με τη Χίο, φανερώνει στην τελευταία παράγραφο της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό «NEWS» το μοντέλο Τζούλια Αλεξανδράτου, τονίζοντας ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τη γιαγιά της και την οικογένειά της που έλκουν τις ρίζες τους από το νησί μας.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «News», το πολυσυζητημένο πρώην μοντέλο παραδέχεται τα λάθη της: «Πάρα πολλοί με εκμεταλλεύτηκαν και δε θέλω να μπω σε ονόματα επωνύμων ή κάτι άλλο. Και μάλιστα σε βαθμό που μου έκαναν κακό και είχαν ένα αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου». Μάλιστα, προσθέτει: «Η καριέρα μου πήγε να χαλάσει από ανθρώπους που εμπιστεύτηκα για να κάνω όλα όσα ήθελα. Μη ξεχνάει ο κόσμος οτι στα 26 μου σήμερα έχω ήδη κάνει πολλά και μπήκα στον χώρο της showbiz επειδή με έβαλε ο πατέρας μου. Πρώτα με διαφημιστικά, μετά με την Μαρία Ιωαννίδου να κάνω χορογραφίες .Όταν έλεγε ο μπαμπάς μου ότι η κόρη μου δε θα σπουδάσει και θα βγάλει λεφτά με την ομορφιά της, μου έγινε έμμονη ιδέα και έριξα όλο μου το ενδιαφέρον σε αυτό το σκηνικό της ομορφιάς. Στη συνέχεια ήρθαν τα καλλιστεία και από έναν μορφασμό που έκανα εντελώς αυθόρμητα έκανα όλα αυτά που ακολούθησαν».

 

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν διστάζει να πει πως δεν χειρίστηκε σωστά τη δημοσιότητα που της χαρίστηκε απλόχερα: «Ήρθαν ουρανοκατέβατα πράγματα που δε μπορούσα να τα χειριστώ . Έκανα λάθος φιλίες και συνεργάστηκα με ανθρώπους που δεν πήρα το 100% από την τεράστια δύναμη που είχαν», ενώ για τις κοινές εμφανίσεις με τον Ηλία Ψινάκη ξεκαθάρισε: «Άκου να δεις. Ο Ηλίας και το λέω για πρώτη φορά δεν ήταν ποτέ μάνατζερ μου. Δε μου έκανε κάτι ιδιαίτερο επαγγελματικά. Σόου κάναμε απλά στην τηλεόραση και κάποιες φωτογραφήσεις στο σκάφος του που βοήθησαν και αυτόν και εμένα για το πρεστίζ».

 

Για τη συνεργασία της με τον Ηλία Πανταζόπουλο, η Τζούλια Αλεξανδράτου πρόσθεσε: «Σαφώς και έκανε πολλά πράγματα με καμπάνιες και διαφημιστικά αλλά αναγκάστηκα να τον αφήσω γιατί κάποια πράγματα που με πίεζε να κάνω δε τα ήθελα επειδή πίστευα ότι θα μπορούσαν να χαλάσουν την εικόνα μου. Το να έβγαινα στη τηλεόραση ήταν φθορά για μένα».

 

Φυσικά, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στα τρία πορνό dvd που κυκλοφόρησαν με την ίδια: «Τα έκανα όλα στην ζωή μου. Τραγούδι, μόδα, υποκριτική, εξώφυλλα. Και δε τα τονίζω αυτά για να πούνε κοίτα η Τζούλια τι έκανε. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση για αυτά τα dvd που ανέφερες. Ήταν πάρα πολύ καλά τα χρήματα. Απλά ήταν τολμηρό για την Ελλάδα και η κοινωνία για να στο πω απλά δε το αποδέχτηκε έτσι όπως κάνουν στο εξωτερικό. […] Δε με έχω δει ποτέ. Απλά ήταν μια επιλογή της εποχής. Τόλμησα και αυτό επειδή έχω το Αγγλικό dna λόγω καταγωγής της μαμάς. Δεν είμαι άνθρωπος που θα σου πω μετάνιωσα. Ποτέ δε το έχω πει στη ζωή μου. Δεν έχω τα ταμπού και τα κόμπλεξ των Ελληνίδων και έτσι αν μου έκαναν την πρόταση σήμερα να το ξαναέκανα θα έλεγα ναι αλλά όχι τόσο σκληρό. Πιο soft».

 

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε: «Είναι ταξίδια σε Αμερική και Μιλάνο. Έχω μιλήσει με μεγάλη εταιρία παραγωγής για ταινίες αισθησιακές και όχι πορνό. Το τονίζω αυτό για να μην αρχίζουν να λένε κάποιοι. Με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα στην Αμερική και θα κυνηγήσω το όνειρό μου», ενώ τόνισε: «Μου έκαναν πρόταση από Ιταλικό κανάλι και την εξετάζω με τους συνεργάτες μου. Αυτό είναι αλήθεια που λες (σ.σ. ότι υπάρχει η φήμη ανταγωνισμού με τη Ρία Αντωνίου) . Η Ρία δεν έκανε ποτέ κάτι που να νιώσω ανταγωνιστικά εδώ στην Ελλάδα. Ψιλοπράγματα για να στο πω πιο απλά. Καλά έπραξε και έφυγε στο εξωτερικό όπου και ακούστηκε τόσο πολύ. Ο Ηλίας Πανταζόπουλος επένδυσε και καλά έκανε. Και θα σας πω πως πήγε η Ρία εκεί. Πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο και ζήτησαν από την RAI UNO μια κοπέλα να μη μιλάει Ιταλικά και να είναι ξανθιά για να την έχουν σαν "κλόουν". Και έτσι έκλεψε την παράσταση. Εγώ δε θα επαναλάβω το ίδιο γιατί μιλάω Ιταλικά και Αγγλικά και στόχος μου είναι η διεθνής καριέρα και θα την κυνηγήσω».

 

Τέλος, η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει τον απολογισμό της: «Εγώ σαν Τζούλια απλά νιώθω γεμάτη, Έχω βγάλει πολλά χρήματα και έκανα όλα αυτά που ήθελα. Έτυχε να πέσω πάνω στην κρίση και έριξα το κασέ μου σε εμφανίσεις που κάνω. Είμαι γνώστης όλων όσων γίνονται γύρω μου και δεν επιλέγω τυχαία να φύγω από την χώρα μου και να ζήσω στο εξωτερικό», ενώ για τις σχέσεις της με την οικογένειά τηςτονίζει: «Με την αδερφή μου και τον πατέρα μου είμαστε ψυχραμένοι τα τελευταία χρόνια με όλα αυτά που έγιναν και δε θα ήθελε να πω κάτι περισσότερο. Με την μητέρα μου όμως έχουμε άριστες σχέσεις. Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι έχω κρατήσει και σχέσεις με το νησί της Χίου που η γιαγιά μου έχει μια σειρά πολυτελών δωματίων και υπάρχει εισόδημα και καλή επικοινωνία και εκεί με την οικογένεια μου».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ