16.2.2022 12:57

Χαμόγελα και ικανοποίηση για το έργο της αποκατάστασης του Αγίου Ιωσήφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι τις αρχές καλοκαιριού τα θυρανοίξια από την Καθολική Επισκοπή Χίου

Την ικανοποίησή του από την ταχεία πορεία των εργασιών, στο έργο της αποκατάστασης του καθολικού παρεκκλησίου του Αγίου Ιωσήφ, στο Γαλλικό Κολλέγιο της Χίου, εξέφρασε μέσω της κάμερας του Politischios.gr ο καθολικός Επίσκοπος Αιγαίου Ιωσήφ Πρίντεζης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί μας.

Όπως ανέφερε, μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η επίπλωση του Ιερού Ναού, με τα θυρανοίξια να προγραμματίζονται στις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον αντιπεριφερειάρχη Παντελή Βρουλή, για το γεγονός ότι παρότι νέος στη θέση, φρόντισε επιμελώς για την ολοκλήρωση του έργου.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, μιλώντας στον «Π», σημείωσε ότι η Π.Ε. Χίου θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της Καθολικής Επισκοπής Χίου για την επαναλειτουργία της Εκκλησίας, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο αποκαθίσταται μία χρόνια αδικία σε βάρος της.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ