10.1.2017 12:42

H Πανδώρα ξανά στον τελικό του «ΒΗΜΑ GOURMET»

ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ Η PANDORA'S KITCHEN

Στο κουτί της “Pandoras kitchen”, δεν περιέχονται τα δεινά του κόσμου, όπως αντίστοιχα περιέχονταν στον κουτί της Μυθολογικής Πανδώρας, αλλά οι γευστικές απολαύσεις του κόσμου, τέτοιες που ξεφεύγουν από τα σύνορα της Χίου και αναγνωρίζονται πανελλαδικά.

Τη Δώρα Τσιμπή τη γνωρίσαμε πέρσι μέσα από τον διαγωνισμό του “ΒΗΜΑ GOURME”T που συμμετείχε κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία κοινού και αισθανθήκαμε όλοι υπερήφανοι για την επιτυχία της και κυρίως για το γεγονός ότι κατάφερε να γευτεί την επιτυχία κάνοντας το μεράκι της, προωθώντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο από όλα τα άλλα, να δημιουργεί στην κουζίνα της.

Φέτος η Πανδώρα Τσιμπή επανέρχεται με μια ακόμη συμμετοχή στον διαγωνισμό “ΒΗΜΑ GOURME”T, αυτή τη φορά με μαγειρική και όχι με ζαχαροπλαστική. Συμμετέχει στην κατηγορία των παραδοσιακών συνταγών και όπως η ίδια ισχυρίζεται στόχο έχει να "παντρέψει" την παραδοσιακή κουζίνα με τη σύγχρονη. "Η μαγειρική για μένα είναι πάθος και τρόπος ζωής, μέσο επικοινωνίας και χαλάρωσης, έκφραση και δημιουργία. Ένα συνονθύλευμα από αναμνήσεις, εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές όλα ενωμένα με αγάπη και μεράκι. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, βοηθούσα τη μαμά μου στη κουζίνα. Με έναν ψηλό σκούφο μαγειρικής, με μια μακριά ποδιά, μεγαλύτερη από εμένα, γεμάτη ζάχαρη και αλεύρι, πήρα το βάπτισμα. Άρχισα να ασχολούμαι ασταμάτητα με την κουζίνα, τις συνταγές και το φαγητό. Διαβάζω συνταγές από ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά και τουρκικά περιοδικά, blogs, sites, παλιά τετράδια και βιβλία. Έτσι πήρα την απόφαση να δημιουργήσω το δικό μου blog. Από την αγάπη μου για τα κατσαρολικά (στα αγγλικά pans) και το όνομά μου, το ονόμασα PanDora’s Kitchen. Στο ηλεκτρονικό μου βιβλίο συνταγών λοιπόν θα βρείτε δοκιμασμένες αλμυρές και γλυκές συνταγές με μια ιδιαίτερη προτίμηση προς τα γλυκίσματα", αναφέρει η ίδια.

Η ψηφοφορία

Η ψηφοφορία για το κοινό έχει ήδη ξεκινήσει στα πλαίσια του διαγωνισμού από το ΒΗΜΑ GOURMET. Η Πανδώρα έχει περάσει στους 35 φιναλίστ. Έτσι για φέτος, το PanDora’s Kitchen θα διαγωνιστεί στην κατηγορία Best Traditional Recipe με χορηγό τα σούπερ μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ. Θα υπάρχουν δυο βραβεία, ένα των κριτών και ένα του κοινού.

Για να ψηφίσετε μπαίνετε στο link της ψηφοφορίας, επιλέγετε το blog PanDora’s Kitchen από την λίστα των υποψηφίων, γράφετε το e-mail σας και πατάτε DONE. Είναι τόσο απλό, μόνο σε 3 βήματα! ΠΡΟΣΟΧΗ! Από κάθε κατηγορία μπορείτε να ψηφίσετε μόνο ένα blog. και στην κατηγορία της, την παραδοσιακή κουζίνα,  διαγωνίζεται μαζί με άλλες 4. Το link στο οποίο μπορείτε να ψηφίσετε είναι το: http://www.tovima.gr/vimagourmet/foodblogawards16/candidates/Besttraditi... καθώς και από το Blog της Pandoras στο: http://pandoraskitchen.gr/

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ