8.1.2014 16:27

H καλύτερη αυτοσχέδια χορωδία!

OI ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΨΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ

Αυτό έγινε για πρώτη φορά στα χρονικά των Πρωτοχρονιάτικων γιορτών της Χίου.
Ο σύλλογος Καρκινοπαθών στην κοπή της πίττας του το Σαββάτο 4 Ιανουαρίου, την… έσκασε στους επίσημους. Λέγοντας ότι τους επιφυλάσσεται μια έκπληξη η πρόεδρος του συλλόγου Κική Γλύκα, κάλεσε  στην πίστα της αίθουσας εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Χανδρή τον Ταξίαρχο Δημόκριτο Ζερβάκη, το βουλευτή Κώστα Τριαντάφυλλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Γανιάρη, το διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Επιτροπάκη, την Περιφερειακή  σύμβουλο Λίτσα Λύκου και τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Λευτέρη Παπαιωάννου. Για να είναι ακόμη πιο παραπειστική η πρόσκληση, τους πλαισίωσαν με μερικά παιδιά και την εθελόντρια ψυχολόγο Ευγενία Φύκαρη.
Κι’ εκεί που περίμεναν ένα αναμνηστικό δώρο ή μια τιμητική πλακέτα, παραλίγο να πάθουν έμφραγμα από την έκπληξη όταν τους  έδωσαν τραμπούκες και ανήγγειλαν στον κόσμο που είχε κατακλύσει της αίθουσα, ότι θα τους πουν τα κάλαντα οι επίσημοι! Όλοι, εκτός από μία… Αυτή ήταν φυσικά η Λ. Λύκου, που δεν κολλάει σε τέτοια και επιστρατεύοντας όλο το μπρίο που έχει έκανε την αρχή για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, άλλοι ευκολότερα και άλλοι δυσκολότερα.                            Από κοντά και ο Κ. Γανιάρης, που δεν έδειξε να διστάζει στο νέο του καθήκον.  Μετά τις πρώτες αναστολές όλοι προσπάθησαν να αναδείξουν τις φωνητικές τους δυνατότητες, απόλαυσαν το τραγούδι και εισέπραξαν την αναγνώριση του κοινού τους με ένα ζεστό χειροκρότημα. Αρκετοί μάλιστα τους ζήτησαν να παραμείνουν στην πίστα και να συνεχίσουν το πρόγραμμα αφού αναδείχθηκαν σε πολύ μελωδική και καλλίφωνη αυτοσχέδια χορωδία.   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ