22.8.2013 16:15

Γνωρίζουν τη Χίο

ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ MUGLA ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Μέχρι και το Σάββατο θα παραμείνει στη Χίο η αντιπροσωπεία από την περιφέρεια Mugla της Τουρκίας, και συγκεκριμένα από τους Δήμους Yalikavak, Bodrum και Marmaris, που έφθασε την Τετάρτη με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μεχμέτ Ερντέν με σκοπό να γνωρίσουν το νησί μας.

«Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε ανταπόδοση της αποστολής που είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα ο Δήμος Χίου στην περιφέρεια της Mugla, με στόχο την προώθηση τουριστικών και πολιτιστικών ανταλλαγών. Η ανταπόκριση εκ μέρους της τουρκικής Περιφέρειας υπήρξε θερμή, γι’ αυτό και από την παρούσα επίσκεψη αναμένεται να ανοίξουν νέες προοπτικές στον τομέα του Τουρισμού, εξαιρετικά πολύτιμες για την τόνωση της αγοράς.

Οι επαφές με την περιοχή της Mugla, η οποία βρίσκεται στη Ν.Δ. Τουρκία, εντάσσεται στα πλαίσια της προβολής του νησιού μας, την οποία έχει οργανώσει ο Δήμος Χίου και στοχεύει στην προσέλκυση επισκεπτών από νέες και πιο απομακρυσμένες περιοχές της Τουρκίας, έτσι ώστε να διευρυνθεί η παραμονή των επισκεπτών στο νησί μας και να τονωθεί η τουριστική αγορά από άγνωστες έως τώρα περιοχές», σημειώνει στο σχετικό δελτίο Τύπου ο Δήμος Χίου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ