25.3.2014 17:28

«Γνώριμοι» της Ασφάλειας οι διαρρήκτες του Βροντάδου

ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΙΟΥ

Σπείρα διαρρηκτών που κατηγορούνται ότι διέπραξαν σειρά διαρρήξεων στην περιοχή του Βροντάδου, φεύγοντας μάλιστα με λάφυρα (χρυσαφικά) συνολικής αξίας άνω των 20.000 ευρώ ξεσκέπασε η Ασφάλεια Χίου.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για 3 άτομα ενήλικες με τους δύο από αυτούς, έναν άνδρα και μία γυναίκα να έχουν καταδικαστεί πολλάκις στο παρελθόν για αντίστοιχα αδικήματα ενώ ο τρίτος έχει καταδικαστεί για διακίνηση παράνομων ουσιών.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια και οι 3 ομολόγησαν τις πράξεις τους, τονίζοντας στους Αστυνομικούς ότι μέρος των κλοπιμαίων πωλήθηκαν στην Αθήνα ενώ τα υπόλοιπα παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Μάλιστα εκτός από τις 3 διαρρήξεις σε οικίες στον Βροντάδο ομολόγησαν ότι είναι οι ίδιοι που διέρρηξαν την εκκλησία της Αγίας Ελεούσας στην ίδια περιοχή. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ