28.1.2014 9:49

Γιορτή Μανταιρνού από το CITRUS και τον ΚΑΜΠΟ Χίου!

Ο ΚΑΜΠΟΣ ΧΙΟΥ και το CITRUS, διοργανώνουν από κοινού «Γιορτή Μανταρινιού», την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί, στον Πολυχώρο Citrus «Άρωμα Μνήμης».

Ένα ολοήμερο κάλεσμα, πλούσιο σε εικόνες, ήχους και γεύσεις, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους φίλους του ξακουστού χιώτικου καρπού.
Στη γιορτή θα συμμετέχουν Χιώτες παραγωγοί με προϊόντα που έχουν ως βάση το μανταρίνι Χίου, η Φωτογραφική Λέσχη Χίου που θα εκθέσει έργα της με θέμα τον Κάμπο ενώ από τις 11 έως τη 1 το μεσημέρι θα γίνουν προγράμματα για παιδιά με θέμα το μανταρίνι.  Από τη 1 και μετά στον χώρο θα υπάρχει ζωντανή μουσική, καθώς και γνωστοί χιώτες σεφ που θα προσφέρουν «μανταρινομαγειρέματα» στους επισκέπτες της γιορτής.
Σκοπός της «Γιορτής Μανταρινιού»,  είναι να ανοίξει ένας ακόμα δίαυλος επικοινωνίας με το ευρύτερο κοινό και να γνωρίσουν όλοι το ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΧΙΟΥ ως Προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης και τις δυνατότητες που προσφέρει η ιδιαίτερη αυτή ποικιλία.
Η γιορτή ξεκινάει στις 11:00 και το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ ενώ η είσοδος για παιδιά είναι δωρεάν.
 

Για περισσότερες πληροφορίες: Βαγγέλης Ξύδας – 6946952553 vxydas@citrus-chios.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ