11.9.2019 9:00

Γίνε διασώστης για μία ημέρα

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Βάση Ετοιμότητας Χίου πρόκειται να υλοποιήσει το «Πάρε Θέση», δράση η οποία θα πραγματοποιηθεί και πανελλαδικά σε όλα τα παραρτήματα και τις βάσεις ετοιμότητας .
Το «Πάρε Θέση» διοργανώνεται από το Τμήμα Υγρού Στοιχείου της ΕΟΔ και περιλαμβάνει μια δωρεάν εκπαιδευτική βόλτα με τα διασωστικά σκάφη της ΕΟΔ στην Χίο, Rescue 6 Athina και Rescue 7 Irini.

Στην εκπαιδευτική αυτή βόλτα στο λιμάνι της Χίου μπορούν να πάρουν μέρος όλοι και να ενημερωθούν από τους διασώστες της ΕΟΔ για τους τρόπους προστασίας όσων επιβαίνουν σε πλωτά μέσα, αλλά και τους τρόπους διάσωσης σε περίπτωση ναυαγίου.

Το «Πάρε Θέση» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13-09-18 και ώρα 17:30- 21:00 και το Σαββατοκύριακο 14 και 15-09-18 και ώρα 17:30-21:00. Επίσης, στο πλακόστρωτο της
παραλίας στην νότια πλευρά του λιμανιού θα υπάρχει ένα μικρό stand με μια τέντα, στο οποίο εθελοντές της Ομάδας θα ενημερώνουν τους περαστικούς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ