2.6.2022 10:41

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον «Γεώργιο Βούρο»

Φωτογραφία: Ισίδωρος Λοΐζος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδίων Χίου «Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ» καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:30 π. μ. στις αίθουσες του Συλλόγου που βρίσκονται στον όροφο του Νηπιαγωγείου Λιβαδίων Χίου επί της οδού Παναγιώτη Αντωνοπούλου 6.  Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το καταστατικό σε 1 ώρα ανεξαρτήτως απαρτίας ή όχι. 

Θέματα Γενικής Συνέλευσης

  1. Εκλογή προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής.
  2. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
  3. Απολογισμός οικονομικής διαχείρισης. Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Προτάσεις μελών.
  5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Για όσους και όσες επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή θα γίνονται αιτήσεις δεκτές την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 από 6-8 μ. μ. στο Γραφείο του Συλλόγου που βρίσκεται στον όροφο του Νηπιαγωγείου Λιβαδίων Χίου επί της οδού Παναγιώτη Αντωνοπούλου 6.

Παρακαλούμε πολύ όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να παραβρεθούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, γιατί ο Σύλλογος επιτελεί μεγάλο και δύσκολο έργο και έχει την ανάγκη όλων. Είναι ένας πόλος τέχνης, πολιτισμού και παράδοσης με τεράστια προσφορά όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και ευρύτερα στο νησί μας.

Εάν αξιολογείτε θετικά την προσφορά του και ενδιαφέρεστε για τη μελλοντική του πορεία πρέπει να συμμετέχετε όλοι.

Μπορούν να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου και όποιοι δεν είναι μέχρι τώρα και να λάβουν μέρος κανονικά στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ