21.7.2016 13:20

Το γαλάζιο... διαμάντι

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΚΤΑ Η WIND ΣΤΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Η εταιρία προχωρά στην υλοποίηση συνολικής επένδυσης 20 εκατομμύριων euro για τη ριζική ανακαίνιση του συνόλου των καταστημάτων σε όλη την χώρα έως το 2017.

Στόχος της WIND είναι να παρουσιάσει στους συνδρομητές της ένα τελείως διαφορετικό κατάστημα το οποίο θα χαρακτηρίζεται για τη φιλική εξυπηρέτηση.

Κεντρικό άξονα στους νέους χώρους αποτελούν οι μεγάλες διαδραστικές οθόνες αφής και το ειδικό λογισμικό με το οποίο ο επισκέπτης θα διερευνά τις επιλογές του στην κινητή  - σταθερή τηλεφωνία και το internet σε κάθε πιθανό συνδυασμό ενώ θα μπορεί να συγκρίνει live συσκευές και προγράμματα που τον ενδιαφέρουν.

Παράλληλα κάθε σημείο του καταστήματος φιλοξένει Smartphone και tablet ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να το δει να πλοηγηθεί και να τα συγκρίνει.

Το νέο κατάστημα φέρει την υπογραφή του μεγαλύτερου διεθνούς γραφείου εξειδίκευσης στο brand and retail design Allen international.

Το νέο κατάστημα της WIND σηματοδοτεί τη νέα εποχή WIND και αλλάζει για μια ακόμα φορά τα δεδομένα στην επικοινωνία, βάζοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή προσφέροντας τη νέα μοναδική εμπειρία τεχνολογίας και εξυπηρέτησης.

Το νέο κατάστημα WIND είναι 100% ψηφιακό και χωρίζεται σε 4 ζώνες. Κάθε ζώνη αντιπροσωπεύει και μια διαφορετική εμπειρία.

WIND δημιούργησε ένα τελείως νέο μοντέλο καταστήματος που δεν είναι απλώς σημείο πώλησης , είναι ένας χώρος για να εξοικειωθεί ακόμα περισσότερο ο επισκέπτης με τις τεχνολογίες της επικοινωνίας, να βελτιώσει την καθημερινότητα του και σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση του 4G δικτύου η οποία ολοκληρώθηκε ήδη στο  νησί μας να απογειώσει την επικοινωνία του και εκμεταλλευόμενος την ολοκαίνουργια υπηρεσία της WIND για γρήγορο και σταθερό internet  για όσους μετακινούνται συχνά ή για την περίοδο των διακοπών SIMPLEfi" δήλωσε Μαίρη Ζαγκαβιέρου

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ