20.10.2015 14:11

Γ. Αργυράκης: "Η κατάσταση μας ξεπερνά σαν υπηρεσία"

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ 20 ΑΤΟΜΑ

Την κατ’ εξαίρεση αύξηση της οργανικής σύνθεσης του Λιμεναρχείου Χίου και την ενίσχυσή του, τουλάχιστον με 20 άτομα ζητά μέσα από σήμα του προς το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ο κεντρικός Λιμενάρχης Γ. Αργυράκης.

Στο σήμα, αναφέρει ότι οι μεταναστευτικές ροές έχουν αυξηθεί δραματικά τόσο στη Χίο όσο και στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Οινουσσών φθάνοντας τις 2.000 αφίξεις σε καθημερινή βάση. Παράλληλα επισημαίνεται ότι οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν αποτελούν πλέον ανασταλτικό παράγοντα αφίξεων.

Εξαντλημένο το προσωπικό

Όπως σημειώνει ο κεντρικός Λιμενάρχης, το προσωπικό προσπαθώντας να συντονίσει όλη αυτή την κατάσταση έχει εξαντληθεί ενώ γίνεται αναφορά και στα κρούσματα της λανθάνουσας φυματίωσης που έχει εντοπιστεί σε αρκετούς λιμενικούς.

«Η διαμορφούμενη κατάσταση μας ξεπερνάει σαν υπηρεσία», αναφέρει ο κ. Αργυράκης ζητώντας επιτακτικά την ενίσχυση μέσω αποσπάσεων από άλλες λιμενικές αρχές 20 ατόμων ενώ ζητά να ανασταλούν οι αποσπάσεις από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ