5.4.2016 17:33

Γ. Αμπαζής: «Μοναδικό όπλο η συμμετοχή μας στην απεργία»

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή  όλων των δημοσίων υπαλλήλων στην απεργία της Πέμπτης 7 Απριλίου απήυθηνε το Διοικητικό συμβούλιο του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Χίου στην συνέντευξη τύπου  που παρεχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης.  « Είναι καταστροφικό για όλους μας το  ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή. Αφανίζει την μεσαία και εργατική τάξη και χάνονται όλα τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων που κερδήθηκαν με αγώνες», είπε ο Πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Χίου Γιώργος Αμπαζής μην παραλείποντας να αναφερθεί και στο προσφυγικό ζήτημα που ταλανίζει το νησί μας.

« Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει άμεσα να στείλει πλοίο που να οδηγήσει τους πρόσφυγες-μετανάστες στον προορισμό που επιθυμούν. Δεν γίνεται οι πρόσφυγες να συνεχίσουν να βρίσκονται στο λιμάνι του νησιού», κατέληξε.

Παράλληλα η γραμματέας του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Σοφ. Γατανά κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν το παρόν στην είσοδο της Απλωταριάς  την Πέμπτη και να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση. «Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αφορά όλους μας. Πλήττει όλους τους εργαζόμενους. Πρέπει να αντιδράσουμε», είπε. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ