23.10.2012 12:51

"Φυλακισμένοι" στις λίστες των ΚΕΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

• ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΑ Κ.Ε.Π.Α ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα τα άτομα με αναπηρία και βαριά πάσχοντες στη Χίο, διαμαρτυρόμενοι για την εγκατάλειψη της πολιτείας. Κάνοντας λόγω για κοινωνική ευθανασία οι σύλλογοι των ΑμεΑ στη Χίο προχώρησαν σε κινητοποιήσεις για να ευαισθητοποιήσουν την πολιτεία αλλά και την κοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Όπως είπαν χαρακτηριστικά στον «π» η απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ανάπηροι και οι χρόνια πάσχοντες στα ΚΕΠΑ, η μακροχρόνια αναμονή «φυλακισμένων» στις λίστες των ΚΕΠΑ προκειμένου να επανεξεταστούν, η αναστολή της σύνταξης ή του επιδόματος αναπηρίας, η απεριόριστη ταλαιπωρία που υπόκεινται οι υποψήφιοι για εξέταση, προετοιμάζουν στα Α.με.Α. την κοινωνική ευθανασία τους.

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ