13.1.2014 15:32

Φύλακες άγγελοι του ΠΣΑΜΕΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί αυτό της νεοσυσταθείσας ομάδας εθελοντών  του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία που παρά το λιγοστό χρόνο ζωής της έχει αναπτύξει περίσσια δράση.
Η ομάδα συστάθηκε εδώ και δυο μήνες και χάρη στη δράση τηςν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εγκαινίων των νέων γραφείων του ΠΣΑΜΕΑ, η λειτουργία στη Ν. Μονή, το χριστουγεννιάτικο περίπτερο στην πλατεία καθώς και το Τσάι γνωριμίας στο Καφέ Κήπος.
Με ανακοίνωση τιου το σωματείο ΠΣΑΜΕΑ ευχαριστεί τους εθελοντές για τη δράση τους , τονίζοντας ότι « Σε τούτη τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, που η κρατική κοινωνική μέριμνα έχει καταρρεύσει, η ομάδα των εθελοντών απέδειξε στην πράξη πόση χαρά μπορεί να χαρίσει η ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο, χαρά που την εισπράττει τόσο εκείνος που έχει ανάγκη, όσο κι αυτός που προσφέρει τις υπηρεσίες του, χωρίς να περιμένει καμία ανταμοιβή».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ