8.11.2012 17:05

«Φτωχά» από υψηλούς προσκεκλημένους τα ελευθέρια

ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

O Χιώτης στην καταγωγή Μητροπολίτης Φιλίππων, Θάσου και Νεαπόλεως κ. Προκόπιος θα παραστεί στις εκδηλώσεις και στην παρέλαση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Χίου.
Την τελευταία στιγμή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ανακοίνωσε ότι θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του πατριάρχη Βουλγαρίας και Σόφιας το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Εν τω μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται από προχθές ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος προκειμένου μεταξύ άλλων να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την προετοιμασία του εορτασμού των ελευθέριων.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις δε θα παραβρεθεί τελικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας. Θα παραβρεθούν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός ΓΕΝ ενώ την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης.
Στην παρέλαση από την απέναντι πλευρά της εξέδρας των επισήμων θα στηθούν οι συνδικαλιστικοί φορείς ανανεώνοντας το ραντεβού των κινητοποιήσεων τους ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τη μέρα του εορτασμού των ελευθέριων της Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ