27.6.2014 11:48

Φρέσκοι τουριστικοί οδηγοί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ

Ένας σύγχρονος οδηγός πολιτιστικού και εκπαιδευτικού τουρισμού στην ελληνική, αγγλική, γαλλική και γερμανική, νορβηγική,  γλώσσα, ένας οδηγός θρησκευτικού & πολιτιστικού τουρισμού στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, χάρτης της Χίου, καλαίσθητα folder (φάκελοι) για την τοποθέτηση του υλικού, αφίσες με θέματα της Χίου, τσάντες προώθησης του υλικού παραδόθηκαν στον Δήμο Χίου από τον ανάδοχο του έργου στα πλαίσια υλοποίησης τους προγράμματος «Δράσεων τουριστικής προβολής Δήμων Χίου, Ψαρών και Οινουσσών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης & Νήσων Αιγαίου που χρηματοδοτείται από το Ε.Σ.Π.Α.
   όπως ενημερώνει το αντίστοιχο γραφείο του Δήμου Χίου,   έχουν πραγματοποιηθεί καταχωρήσεις προβολής του νησιού μας στον Τουριστικό Οδηγό της Ελλάδας στην ελληνική, αγγλική και ρωσική έκδοση και προβλέπονται και σε άλλα μέσα.
     Μετά και από τη σχετική έγκριση από το Υπουργείο Τουρισμού, προωθούνται αντίστοιχες ηλεκτρονικές και έντυπες καταχωρήσεις σε ελληνικά και διεθνή μέσα.          
     Να σημειωθεί ότι το υλικό επεξεργάστηκε ο ανάδοχος του έργου, σε συνεργασία με το Τμήμα Απασχόλησης, Ναυτιλίας και Τουρισμού ενώ παράλληλα αναμένεται μέχρι και τη λήξη του προγράμματος έτος 2015 η ολοκλήρωση των εργασιών της εγκεκριμένης μελέτης.
    

               

                                                         
                                                                        

 

      
                                                                         

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ