5.7.2012 11:47

Φρέσκες επιχειρηματικές ιδέες

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Η παρουσίαση των καλύτερων επιχειρηματικών ιδεών που αναπτύχθηκαν κι επεξεργάστηκαν στα πλαίσια του 5-ημερου Θερινού Σχολείου Νεανικής Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστημών της Διοίκησης, θα παρουσιαστεί αύριο στις 18.00 στο Αμφιθέατρο της σχολής Διοίκησης.
Στο Θερινό σχολείο συμμετείχαν 25 φοιτητές όλων των τμημάτων του Πανεπιτσημίου Αιγαίου που έφτασαν στο νησί και φιλοξενήθηκαν στις φοιτητικές εστίες παρακολουθώντας το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν.
Την καλύτερη επιχειρηματική ιδέα θα παρουσιάσουν τα παιδιά στην κριτική επιτροπή μέλη της οποίας είναι και ντόπιοι επιχειρηματίες όπως ο Γ. Μανδάλας και ο Β. Ξύδας, ενώ η καλύτερη εργασία θα προωθηθεί για συμμετοχή στα βραβεία Επιχειρηματικότητας.
Το Θερινό Σχολείο είχε ως στόχο να προσφέρει μια πλατφόρμα δικτύωσης στους επίδοξους επιχειρηματίες του Αιγαίου μέσω της οποίας θα μπορούν να συζητήσουν και να αναπτύξουν τις ιδέες τους σε ένα φιλικό προς αυτούς περιβάλλον και προφανώς  με την πρώτη αυτή προσπάθεια ο στόχος επιτεύχθηκε.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ