16.1.2013 15:43

ΦΩΤΟ: Έχουν λεφτά για πέταμα;

ΕΣΚΑΨΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗ ΒΕΡΙΤΗ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΕΙ

Σκηνικό για γέλια και για κλάματα. Δεν πρόλαβε να πήξει η άσφαλτος που πρόσφατα είχε πέσει στη Βερίτη και μόλις χθες τα μηχανήματα έκαναν ξανά την εμφάνισή τους για να σκάψουν ξανά το έργο που έδειχνε να έχει ολοκληρωθεί.

Πως προέκυψε το εν λόγο ζήτημα και πως μπορεί να δικαιολογηθεί η παραπάνω λογική, αυτό προς το παρών κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει. Όπως όμως φαίνεται η λογική του «λεφτά υπάρχουν» συνεχίζει να διαπνέει τα δημόσια έργα από τα οποία υπολείπεται η συνεννόηση.

Από χθες και πάλι η Βερίτη βρίσκεται υπό καθεστώς εργασιών την στιγμή που οι περισσότεροι πίστευαν ότι η ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά τις εργασίες αντικατάστασης του υπόγειου αποχετευτικού δικτύου τους προηγούμενους μήνες, είχε τελειώσει.

Αυτή όμως προφανώς είναι η αρμόζουσα διαδικασία. Ένα έργο να ξεκινά, να ολοκληρώνεται και ξαφνικά, να ξεκινούν ξανά οι εργασίες γιατί κάτι ακόμη πρέπει να συμπληρωθεί, να αλλάξει ή να αντικατασταθεί.

Ποια υπηρεσία αναλαμβάνει την ευθύνη να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ