2.1.2017 14:52

Το φλουρί στους ναυτικούς [ΒΙΝΤΕΟ]

Εξ’ αρχής οι πιθανότητες ήταν αυξημένες. Το κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που παρέλαβε εκ μέρους των ναυτικών ο πρόεδρος του Παγχιακού Συνδέσμου Αξιωματικών Ε.Ν. Αργύρης Χατζελένης στην εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ήταν τουλάχιστον τριπλάσιο από τα συνηθισμένα.

Πρόθεση της Χρ. Καλογήρου, η οποία ανέλαβε να κόψει την πίτα, ήταν να τιμηθεί ο Χιώτης ναυτικός κι η θεά τύχη δεν της χάλασε το χατίρι. Με ολιγόλεπτη καθυστέρηση το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι που παρέλαβε ο Αργ. Χατζελένης κι οι ευχές για καλά ταξίδια σε όλους τους ναυτικούς κυριάρχησαν στην τελετή, η οποία για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια συγκέντρωσε τόσο κόσμο.

Στα αξιοσημείωτα και άκρως συμβολικά της εκδήλωσης η παραχώρηση εκ μέρους του Σεβασμιώτατου του κομματιού της Εκκλησίας στον Ταξίαρχο, με προτροπή να το δώσει στους στρατιώτες του φυλακίου της Παναγιάς.

Το μεγάλο μέγεθος της πίττας δεν άφησε κανέναν εκπρόσωπο φορέα παραπονούμενο, έφθασε μάλιστα για να δοθούν κομμάτια και στα τοπικά ΜΜΕ!

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ