22.4.2013 12:35

Φιλοξενία αυστριακών δημοσιογράφων στο ξενοδοχείο Χανδρή Χίου

Στο ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS HOTEL του ομίλου Χανδρή φιλοξενήθηκαν  κατά την επίσκεψη τους  στη Χίο 12 Αυστριακοί  δημοσιογράφοι συντάκτες εφημερίδων και τουριστικών εντύπων.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε  με την ευκαιρία της έναρξης  εβδομαδιαίας πτήσης charter της Austrian airlines απευθείας από τη Βιέννη στη Χίο κάθε Τετάρτη από το τέλος Μαίου.
Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων της τουριστικής προβολής της Χίου που υλοποιεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τον ΕΟΤ  Βιέννης, με σκοπό την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Αυστρία προς την Χίο.

Κατά την άφιξη των δημοσιογράφων  η διεύθυνση του ξενοδοχείου CHIOS CHANDRIS HOTEL παρέθεσε κοκτέηλ καλωσορίσματος, στο  οποίο παρευρέθηκαν  ο Αντιπεριφερειάρχης  Χίου κ. Κ.Γανιάρης,  ο πρόεδος  της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής  Χίου κ. Κ.Μούνδρος ,  η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Λ.Λύκου,  η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων και θεμάτων τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Λυπαρή,  η υπεύθυνη  Δημοσίων σχέσεων  και θεμάτων τουρισμού του Δήμου Χίου κ. Ρ.  Δαμίγου και εκπρόσωποι της  Ενωσης Ξενοδόχων Χίου και τουριστικών φορέων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Χίο  οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν παραδοσιακές και παραθεριστικές περιοχές του νησιού,  ξεναγήθηκαν  σε αξιοθέατα και  μυήθηκαν στα μυστικά της μαστίχας.

Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους για την άψογη φιλοξενία που τους προσφέρθηκε και αναφερόμενοι  στα πλεονεκτήματα του νησιού τόνισαν ότι η Χίος  αποτελεί αναμφισβήτητα έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό προορισμό  για τους υψηλού εισοδηματκού επιπέδου Αυστριακούς τουρίστες

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ