2.2.2017 15:36

Φανάρια φαντάσματα...

Έχουν περάσει μήνες πλέον από τότε που λειτούργησαν για τελευταία φορά τα φανάρια στη διασταύρωση Περιφερειακού και Βερίτη.

Από τις υποσχέσεις που έδινε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου μέσω του «π» ότι θα αποκατασταθούν άμεσα, ξεχάσαμε πια και πόσος καιρός έχει περάσει.

Τα φανάρια διέκοψαν τη λειτουργία τους για τις ανάγκες των εργασιών στο Α’ τμήμα του περιφερειακού της πόλης (Παρθένης ποταμός) και σύμφωνα με πληροφορίες ο εργολάβος σε σύντομο χρονικό διάστημα τα παρέδωσε εκ νέου για λειτουργία. Αυτή δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα...

Στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα βέβαια υπάρχει πρόβλημα κυκλοφορίας και κανείς δεν μπορεί να μας πείσει πως επειδή δεν έχει συμβεί κάποιο τροχαίο ατύχημα, τα φανάρια θα μείνουν για να θυμίζουν ότι κάποια λειτουργούσαν.

Είναι άμεση ανάγκη ο Δήμος και η Τεχνική Υπηρεσία να ξεκαθαρίσουν για ποιο λόγο δεν τίθενται σε λειτουργία, για ποιο λόγο παραμένουν σβηστά κι αν υφίστανται πολλούς μήνες μετά οι δικαιολογίες περί ανταλλακτικών που δεν υπήρχαν. Ας μην ξεχνάμε δε ότι κάποιο συνεργείο πληρώνεται για τη συντήρηση και λειτουργία τους από τον Δήμο και έχει υποχρέωση να τα επανεκκινήσει.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις απόψεις των ειδικών. Εκτός κι αν χρειαστούν άλλοι τόσοι μήνες.... 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ