29.8.2014 11:36

Ευχαριστεί υπαλλήλους και συνεργάτες ο Κ. Γανιάρης

Ποτέ δεν έκρυψε ότι ήταν ομαδικός παίκτης. Ο Κ. Γανιάρης παραδίδοντας σκυτάλη στην Περιφέρεια στους επόμενους, αποχαιρετά τους υπαλλήλους και συνεργάτες του ευχαριστώντας τους γι αυτή την κοινή πορεία και προσπάθεια.

“Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη συνεργασία μας αυτά τα χρόνια.
Κληθήκαμε να υπηρετήσουμε έναν νέο θεσμό, αυτόν της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, στα πρώτα του, κρίσιμα και δύσκολα βήματα. Αντιμετωπίσαμε εμπόδια και δυσκολίες, όχι μόνο εξαιτίας του νέου θεσμού, αλλά και του γενικότερου δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος.
Πιστεύω, ότι με κοινή προσπάθεια και πνεύμα συνεργασίας, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. Στην προσπάθεια αυτή ο δικός σας ρόλος, ο ρόλος των εργαζομένων της Π.Ε. Χίου, υπήρξε ουσιαστικός και καθοριστικός.
Εκφράζω την βεβαιότητα μου ότι και στα επόμενα χρόνια θα συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, υπευθυνότητα και ευσυνειδησία, να υπηρετείτε το θεσμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πάντοτε προς όφελος των συμπολιτών μας και της χιακής κοινωνίας", αναφέρει στην επιστολή του.
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ