26.4.2013 21:45

Έτοιμη η Μαθητική Στέγη Καρδαμύλων

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Μια διέξοδο στη γνώση και στην εκπαίδευση, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, διατηρώντας παράλληλα πολύ υψηλό το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, έρχεται να δώσει στα νέα παιδιά η λειτουργία της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων από την οικογένεια Τσάκου.
Ο στόχος είναι η στέγη φέτος να λειτουργήσει με 25 συνολικά αγόρια της Γ’ Γυμνασίου, Α’ και Β΄ Λυκείου τα οποία θα διαμένουν στο «σπίτι της Μαρίας». Θα παρακολουθούν τα μαθήματα τους στα σχολεία των Καρδαμύλων, θα έχουν ενισχυτική εκπαίδευση εντός της μαθητικής στέγης στα κύρια μαθήματα και πολιτιστικές κι αθλητικές δραστηριότητες και γενικά όλες τις παροχές και ανέσεις τις οποίες τα παιδιά απολαμβάνουν στο σπίτι τους.
Ως τελειόφοιτοι θα μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν τις σπουδές που επιθυμούν να ακολουθήσουν, με το Ίδρυμα «Τσάκος» να τους παρέχει υποτροφίες.
Οι αιτήσεις, όπως δήλωσαν σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι Στ. Μιχαηλίδης και Π. Καλογεράκης, που συνεργάστηκαν για την εκπόνηση του εν λόγω προγράμματος, θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου και θα γίνονται δεκτοί μαθητές με γενική βαθμολογία τίτλου σπουδών το 15.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ