26.4.2013 21:45

Έτοιμη η Μαθητική Στέγη Καρδαμύλων

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Μια διέξοδο στη γνώση και στην εκπαίδευση, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, διατηρώντας παράλληλα πολύ υψηλό το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, έρχεται να δώσει στα νέα παιδιά η λειτουργία της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων από την οικογένεια Τσάκου.
Ο στόχος είναι η στέγη φέτος να λειτουργήσει με 25 συνολικά αγόρια της Γ’ Γυμνασίου, Α’ και Β΄ Λυκείου τα οποία θα διαμένουν στο «σπίτι της Μαρίας». Θα παρακολουθούν τα μαθήματα τους στα σχολεία των Καρδαμύλων, θα έχουν ενισχυτική εκπαίδευση εντός της μαθητικής στέγης στα κύρια μαθήματα και πολιτιστικές κι αθλητικές δραστηριότητες και γενικά όλες τις παροχές και ανέσεις τις οποίες τα παιδιά απολαμβάνουν στο σπίτι τους.
Ως τελειόφοιτοι θα μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν τις σπουδές που επιθυμούν να ακολουθήσουν, με το Ίδρυμα «Τσάκος» να τους παρέχει υποτροφίες.
Οι αιτήσεις, όπως δήλωσαν σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι Στ. Μιχαηλίδης και Π. Καλογεράκης, που συνεργάστηκαν για την εκπόνηση του εν λόγω προγράμματος, θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου και θα γίνονται δεκτοί μαθητές με γενική βαθμολογία τίτλου σπουδών το 15.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ