12.12.2012 9:08

Ετοιμάζεται η Φάτνη

Πυρετωδώς εργάζονταν όλο το πρωινό χθες τα συνεργεία του Δήμου Χίου, προσπαθώντας να φτιάξουν όλο το σκηνικό πάνω στην πλατεία Βουνακίου, ολοκληρώνοντας τη φετινή ατραξιόν των Χριστουγέννων στην πόλη μας, που θα είναι η… Φάτνη.
Το ξύλινο σπιτάκι συμπληρώθηκε από ξύλινη περίφραξη με τον ανάλογο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο ενώ αναμένονται από μέρα σε μέρα και οι «φιλοξενούμενοι» της που δεν είναι άλλοι από τα προβατάκια που θα διαθέσουν οι τσοπάνηδες στο Δήμο Χίου και οι ξύλινες φιγούρες του Ιωσήφ και της Μαρίας.
Στη φάτνη θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να φωτογραφηθούν κρατώντας ζωντανές τις μνήμες από τα φετινά Χριστούγεννα που κατά τα άλλα θα παραμείνουν σκοτεινά μετά την επιλογή του Δήμου στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης να μη βάλει πουθενά λαμπιόνια παρά μόνο στις εισόδους της πόλης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ