9.9.2015 10:35

Εθελοντές Χιώτες γιατροί στον κήπο

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ

Πάνω από 20 εθελοντές γιατροί έχουν δηλώσει συμμετοχή στο ιατρείο που προτίθεται να στήσει οργανωμένα για τους πρόσφυγες στον Δημοτικό Κήπο, ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:  “Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου προσκάλεσε τα μέλη του, να συμμετέχουν εθελοντικά με οργανωμένη πλέον παρουσία, σε Ιατρείο που θα δημιουργηθεί για την κάλυψη των ιατρικών αναγκών των μεταναστών στο Δημοτικό κήπο. Έχουν ήδη δηλώσει περισσότεροι από 20 εθελοντές ιατροί μεταξύ των οποίων Δερματολόγος, Παθολόγοι και όλοι οι Παιδίατροι του νησιού! Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Περιφέρεια και το Δήμο για να συνεισφέρει στην επίλυση των ιατρικών προβλημάτων που σχετίζονται με τους μετανάστες».

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ