8.8.2013 15:13

Έσβησε η φωτιά στα Νένητα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Καρδιοχτύπησαν τα Νένητα με αφορμή την μικρής έκτασης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στην περιοχή του Κάμπου. Η άμεση επέμβαση της εθελοντικής ομάδας της Ιωνίας που έσπευσε στο σημείο νωρίτερα από την πυροσβεστική είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο περιορισμό της εστίας πριν αυτή επεκταθεί και δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

"Σήμερα 8-8-2013 και Ω/ 14.40 ξέσπασε πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο και επεκτάθηκε σε αγροτική έκταση στην περιοχή του Κάμπου των Νενήτων πλησίον του κόμβου του περιφερειακού δρόμου Νένητα - Βουνό. Η πυρκαγιά εντοπίστηκε άμεσα από το πυροφυλάκιο Θολοποταμίου και στη συνέχεια αντιμετωπίστηκε από την εθελοντική ομάδα "Ι" με 3 οχήματα και 10 άντρες ενώ ελέχθηκε και κατασβέσθη πλήρως από 4 επιπλέον πυροσβεστικά οχήματα  με 8 άντρες της Π.Υ.  την Ω/15.20. Από την πυρκαγιά κάηκαν  1 στρέμμα αγροτικής και οικοπεδικής έκτασης. 

Η  πυρκαγιά προκλήθηκε από χρήση τροχού κοπής μετάλλων από τους Κ.Ι. και Κ.Α. εις βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ