5.2.2014 19:37

Έρχονται οι δάσκαλοι

ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επιτέλους καλύπτονται τα κενά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε δασκάλους, αφού ύστερα από τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Χίου σχετικα΄με το θέμα.
Οι δάσκαλοι που θα τοποθετηθούν είναι 6 τον αριθμό και θα καλύψουν τα κενά στα σχολεία της Καλλιμασιάς, των Καρυών, του πυργίου, της Βολισσού του 6ου Χίουκαι του 7ου Νηπιαγωγείου Χίου.
Με κοινή ανακοίνωση τους οι ορισμένοι από τον σύλλογο Δασκάλων και νηπιαγωγών Χίου, εκπρόσωποι στο ΠΥΣΠΕ, Β. Μαυρέλος και Μ. Σκούφαλος σε κοινή ανακοίνωση τους αναφέρουν: « Τελικά αποδείχτηκε  ότι η κινητοποίηση του λαϊκού παράγοντα, η πολιτική πίεση που ασκήθηκε εντός και εκτός βουλής, η έκθεση των τοπικών βουλευτών έναντι του λαού  σε όσα κατά καιρούς τάζουν, απέδειξαν ότι μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα, απέδειξαν ότι όσοι μας λένε να πηγαίνουμε με τους νόμους και όχι με το δίκιο για άλλη μια φορά έχουν εκείνοι άδικο».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ