20.5.2015 18:14

Έρχονται οι 8μηνίτες

ΏΡΕΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Από ώρα σε ώρα αναμένουν στην  υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χίου, το επίσημο έγγραφο την αναγγελίας πρόσληψης για την κάλυψη  34 εποχικών θέσεων , αφού όπως αναφέρουν και τα αθηναϊκά μέσα, το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης «άναψε» το πράσινο φως για την πραγματοποίηση τους.

Πρόκειται για συμβάσεις από 8 μηνών  σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Οι προσλήψεις με 8μηνη σύμβασης για την υπηρεσία καθαριότητας, γιατί υπάρχουν κι άλλες θέσεις στο Νομικό πρόσωπο κλ.π. αφορούν σε 23 εργάτες, 8 οδηγούς και 3 μηχανοτεχνίτες. «Θα μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι εργατοτεχνίτες είναι για το συνεργείο του δήμου, οι εργάτες καθαριότητας και οι οδηγοί θα εμπλουτίσουν τα πληρώματα και επιτέλους θα μπορούμε να κάνουμε και τις κοπές και καθαρισμούς χόρτων κ.λπ. και την απομάκρυνση των βαριών απορριμάτων αλλά και θα μπορέσουν να πάρουν άδεια οι οδηγοί μας που από τον Οκτώβρη δεν μπορούν να λείψουν ούτε για μια μέρα», εξηγεί ο αντιδήμαρχος Γ. Μπελέγρης.

Τα δικαιολογητικά

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 2527/1997 (206/Α’), όπως τροποποιήθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 10 του ν. 3812/2009 (234/Α’), καθώς και τις διατάξεις Π.Δ. 524/1980 κατά περίπτωση.

Ανάμεσα στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις περιλαμβάνονται τα εξής:

  • αίτηση,
  • πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
  • αντίγραφα τίτλου σπουδών και
  • φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ