19.3.2013 11:51

Έρχονται να μας πείσουν;

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ OLYMPIC AIR ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

Ο ντόρος και η συσσωρευμένη αγανάκτηση στη κοινωνία αναφορικά με τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων στη σύνδεση της Χίου με την Αθήνα, αλλά και τα δεκάδες δημοσιεύματα που καταγγέλλουν εδώ και καιρό τις απίστευτες τιμές,  δεν άφησε αδιάφορη την Olympic Air που στέλνει κλιμάκιο της στη Χίο για να συζητήσει με τοπικούς παράγοντες το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και τους τρόπους που αυτό μπορεί να λυθεί.

Ενδεχόμενα, σημαντικό ρόλο στην απόφαση της εταιρίας έπαιξε και το γεγονός του πρόσφατου ενδιαφέροντος που επέδειξε ο Δήμος και η Περιφέρεια στην προσέγγιση της Astra Airlines από την οποία ζητήθηκε να δρομολογήσει επιπλέον αεροσκάφος στη σύνδεση του νησιού μας με την πρωτεύουσα.

Σε κάθε περίπτωση, μόνο ως ενθαρρυντική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επίσκεψη των στελεχών της Olympic Air στη Χίο, αρκεί να συνοδεύεται και από συγκεκριμένες προτάσεις που μόνο στόχο θα έχουν να ανακουφίσουν τις τσέπες των νησιωτών και δη ενός μεγάλου νησιού όπως η Χίος, που αυτή τη στιγμή χρειάζονται σχεδόν μισό μηνιάτικο για ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής από την Χίο για την Αθήνα.

Η Olympic Air έχει προσκαλέσει σε διάλογο διάφορους παράγοντες, μεταξύ αυτών και τον “π”.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ