7.8.2014 17:07

Έρχεται το ρομπότ της ΔΕΥΑ Χίου

Θα αγοράσει τελικά η ΔΕΥΑΧ τη ρομποτική κάμερα ελέγχου των δικτύων.

Μετά την ακύρωση της πρώτης διαδικασίας, αφού θεωρήθηκε πολύ ακριβή και απορρίφθηκε η τιμή πώλησης των 380.000 ευρώ από την εταιρία που είχε επιλεγεί, ο Μιχάλης Φυτούσης επανάφερε και πάλι το θέμα στο τραπέζι του διαλόγου του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

Μετά από έρευνα αγοράς, με τη βοήθεια άλλων ΔΕΥΑΧ και κυρίως της ΕΥΔΑΠ που τον έφερε σε επαφή με εταιρία από την οποία η ίδια έχει προμηθευτεί τρία ίδια μηχανήματα, βρέθηκαν αντιπροσωπείες που το διαθέτουν στην προσιτή και θεωρούμενη φυσιολογική  τιμή των 80.000 ευρώ.

«Η τιμή πώλησης της πρώτης εταιρίας έφτανε στα επίπεδα της αισχροκέρδειας. Η ΕΥΔΑΠ μας  έφερε σε επαφή με αντιπροσωπεία από την οποία η ίδια έχει προμηθευτεί τρία ίδια μηχανήματα με κόστος 80.000 ευρώ το ένα, που στην πράξη έχουν αποδειχθεί πολύ καλά».

Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση Φυτούση και η αγορά θα προωθηθεί με τη διαδικασία του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ