17.6.2015 16:18

Έργο "καλής πράξης" από τον Κωτσόβολο Χίου [ΦΩΤΟ]

Η ομάδα των εργαζομένων της Κωτσόβολος στην Χίο ανέλαβε την υποστήριξη του Διονύσιου Οικοτροφείου “Οίκος Αγάπης”  στο πλαίσιο της «Ημέρας Καλής Πράξης». Τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από θετικά, καθώς ο φορέας «Διονύσιο Οικοτροφείο» και τα πρόσωπα που δέχθηκαν την υποστήριξη της εθελοντικής ομάδας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ζήλο, τη θέληση και το έργο που προσφέρθηκε, προκειμένου να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί η δράση υποστήριξης που προέβλεπε να βαφτούν και να καθαριστούν κάποιοι χώροι σε καινούργιο κτίριο .

Η «Ημέρα Καλής Πράξης», η μεγαλύτερη ενέργεια εθελοντισμού της Κωτσόβολος,πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 7 Ιουνίου. 59 ομάδες εργαζομένων και 1.050 εθελοντές ανέλαβαν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν 53 «πράξεις» σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ταυτόχρονα την ίδια ημέρα.

Οι 1050 εθελοντές από τα καταστήματα, τα κεντρικά γραφεία, τις αποθήκες και το κέντρο διανομής και επισκευών της εταιρείας, επικεντρώθηκαν σε διάφορους τομείς της κοινωνικής δράσης και γνώρισαν τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς. Οι ενέργειες που υλοποιήθηκαν είχαν ως επίκεντρο τα παιδιά, τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, την 3η ηλικία,  τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και το περιβάλλον.

Η ομάδα του καταστήματος Κωτσόβολος στην Χίο, φώναξε δυναμικά «Παρών» δείχνοντας την υποστήριξη της στην τοπική κοινωνία. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ