26.9.2014 17:03

Έργα στον δρόμο του Κάμπου και ως τα Θυμιανά

Μετ΄εμποδίων λόγω εργασιών θα δΙεξάγεται αύριο και την Κυριακή η κυκλοφορία στις οδούς στις οδούς Αγ. Μηνά από το ύψος του ρέματος Κοκκαλά έως τον κόμβο του Κάραβελ και στην οδό Μιχάλου στην είσοδο των Θυμιανών.
Ο Δήμος Χίου κάνει γνωστό ότι το Σάββατο 27/09 και την Κυριακή 28/09 και στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία περιοχής “Κλούβα” Κάμπου», θα πραγματοποιηθούν, εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, εργασίες διαγράμμισης του οδοστρώματος στις παραπάνω οδούς. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών του έργου θα πραγματοποιείται μερική ή πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήματα των ανωτέρω οδών. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην περιοχή των έργων και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ