13.6.2015 12:06

Έπρεπε να μιλήσει ο Ν. Μηταράκης

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το δικαίωμα του κ. Μηταράκη στην ελευθερία λόγου υπερασπίζεται το Εργατικό Κέντρο σε ανακοίνωση του με αφορμή το προχθεσινό επεισόδιο στη συγκέντρωση για τη διατήρηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ, μην παραλείποντας όμως να καταδικάσει και τους δυο πρωταγωνιστές των επεισοδίων.

"Με αφορμή τα όσα έγιναν στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας για το ενδεχόμενο κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ των νησιών, έχουμε να πούμε τα εξής

Κανένας αγώνας δεν φέρνει αποτέλεσμα όταν διχάζει τους πολίτες , κάνοντας τους να νιώθουν αηδιασμένοι από συμπεριφορές που όχι μόνο δεν υπηρετούν την δημοκρατία αλλά την υπονομεύουν.

Κάθε πολίτης , κάθε πολιτικό πρόσωπο, είναι ελεύθερο να καταθέτει την άποψη του  και να κρίνεται από τον κόσμο που τον ακούει. Κάθε προσπάθεια φίμωσης  φέρνει εντελώς τα αντίθετα αποτελέσματα, αφού ο τελικός «κριτής» νιώθει  ότι του στερείται το δικαίωμα της επιλογής.

Στην πλατεία Βουνακιου συγκεντρώθηκαν οι Χιώτες για να δείξουν με την παρουσία τους την αντίθεση τους σε μέτρα που θα υποβαθμίσουν κι άλλο το νησί μας.

Όλοι είχαν και μια κομματική ταυτότητα, που όμως δεν τους εμπόδισε να διαμαρτυρηθούν για ένα καλύτερο μέλλον. Η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ θα ακουμπήσει το ίδιο όλους ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας. Οι άνεργοι που θα προστεθούν στην λίστα θα είναι από κάθε κομματικό χώρο.

Καταδικάζουμε τα επεισόδια που έγιναν  , από όπου κι αν δημιουργηθήκαν και καλούμε όλους να αναλογιστούν αν  τέτοιες συμπεριφορές ανυψώνουν ή βυθίζουν ακόμη περισσότερο το νησί και την ζωή μας", αναφέρει στην ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο προσπαθώντας να διατηρήσει τις ισορροπίες. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ