1.7.2014 18:38

Επιστρέφουν στα πρωινά δρομολόγια

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΙΟ BLUE STAR KAI HSW

Ένα επιπλέον δρομολόγιο αυτό του Σαββάτου από Πειραιά και της Κυριακής από Χίο προσθέτουν οι δύο εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη γραμμή του Βορείου Αιγαίου Blue Star και Hellenic Seaways.

Σε ότι αφορά την εταιρία της Attica Group προσθέτει ένα επιπλέον δρομολόγιο από Πειραιά προς Χίο στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου ενώ από Χίο προς Πειραιά ένα δρομολόγιο αυτό της Κυριακής στις 11:45 το πρωί.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια τα δύο συγκεκριμένα δρομολόγια έχουν διάρκεια 6 ωρών ενώ τα υπόλοιπα διάρκεια 8 ωρών.

Στην ίδια κατεύθυνση είναι και η τροποποίηση του προγράμματος της HSW που δρομολογεί το «Αριάδνη» μία επιπλέον φορά την εβδομάδα από Πειραιά και μία από Χίο.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το πλοίο θα αναχωρεί από Πειραιά στις 21:00 και θα φθάνει στη Χίο στις 05:05 τα ξημερώματα ενώ την Κυριακή θα αναχωρεί από Χίο στις 12:10 και θα φθάνει στον Πειραιά στις 19:25.

Αυτά μέχρι και τις 20/7 οπότε και οι δύο εταιρίες θα αυξήσουν τα δρομολόγιά τους από 4 σε 5. Συγκεκριμένα η HSW από 20/7 προσθέτει κυριακάτικο δρομολόγιο από Πειραιά προς Χίο στις 09:00 το πρωί ενώ από Χίο προς Πειραιά βάζει επιπλέον δρομολόγιο κάθε Παρασκευή στις 22:40.

Στον αντίποδα η Blue Star προκειμένου να αντιμετωπίσει την αυξημένη ζήτηση από 21/7 προσθέτει ένα δρομολόγιο κάθε Παρασκευή από Πειραιά στις 21:00 ενώ από Χίο ένα δρομολόγιο κάθε Σάββατο στις 11:45 το πρωί.

Και οι δύο εταιρίες επανέρχονται στα τρία δρομολόγια εβδομαδιαίως από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ