18.2.2015 12:15

Επιστολή με αιχμές για τον εποπτικό ρόλο της ΕΕΤΤ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ DIGEA

Να μείνει πιστή στον εποπτικό της ρόλο δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην πλήρη τηλεοπτική κάλυψη με ψηφιακό σήμα όλων των περιοχών της Χίου, καλεί την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης.

Στην επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Επιτροπής σημειώνει ότι ειδικότερα οι Περιφερειακοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί συνεχίζουν να μην καλύπτουν, την περιοχή του Βροντάδου, τμήματα της πόλης της Χίου αλλά και σχεδόν ολόκληρο το νότιο μέρος του νησιού.

«Επισημαίνω ότι ειδικά οι Περιφερειακοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην ενημέρωση των πολιτών για τοπικά ζητήματα. Θεωρώντας ότι η ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην πληροφόρηση-ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα που αφορά όλους μας και όχι μόνο τους κατοίκους της πρωτεύουσας, σας καλούμε σύμφωνα με τον εποπτικό ρόλο της ΕΕΤΤ, να πράξετε τα απαραίτητα ώστε να καλυφθεί πλήρως η περιοχή μας», καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Κάρμαντζης.   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ