3.6.2016 18:20

Επίσημη πρώτη της Turyol στη Χίο

Το λιμάνι της Χίου προσέγγισε για πρώτη φορά το πλοίο «Necdet Ali Yildirim» εγκαινιάζοντας έτσι την παρουσίας της εταιρίας Turyol στην γραμμή Χίου – Τσεσμέ. Η εταιρεία που μέχρι στιγμής είχε πολυετή παρουσία στα νερά της Κωνσταντινούπολης, αποφάσισε μετά την Λέσβο να ρίξει άγκυρα και στη Χίο, αφού η επιβατική κίνηση διαρκώς αυξάνεται.

Έχοντας εξαγοράσει την εταιρεία Ege Birlik που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σημαντικά οικονομικά προβλήματα, η Turyol επενδύει στο γεγονός ότι στην παρούσα φάση διαθέτει στη δρομολόγηση ενός πλοίο δοκιμασμένο για την αξιοπιστία του, που έχει δυνατότητα μεταφοράς μέχρι και 500 επιβατών.

Η δρομολόγηση του πλοίου δημιούργησε προσδοκίες για την μετακίνηση των Κωνσταντινουπολιτών στη Χίο ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, με τον αντιδήμαρχο Δ. Καράλη να σχολιάζει ότι: «Το γεγονός οτι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει την έδρα της στην Κωνσταντινούπολη σε συνδυασμό με το νεο οδικό άξονα που παραδίδεται σταδιακά και θα μειώσει σημαντικά το χρόνο ταξιδιού από την Κωνσταντινούπολη στον Τσεσμέ, αναμένεται να αυξήσει το τουριστικό ρεύμα από την περιοχή».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ