14.1.2016 16:56

Επιμένουν στην νόμιμη εκλογή τους

ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΟΙ Κ. ΝΕΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΑΙ Ν. ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Μ.Χ.

Αίτηση θεραπείας (έφεση) κατά της απόφασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του υπουργείου Οικονομικών κατέθεσαν τα δύο μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, Ν. Λυμπέρης και Κ. Νεαμονίτης, καθώς το υπουργείο δεν τους χορηγεί άδεια για να συμμετάσχουν στο νέο συμβούλιο του Συνεταιρισμού, μιας και αμφότεροι αποτελούν εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. Χίου και αναγνωρίζεται ασυμβίβαστο.

Σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η έφεση, τότε τα δυο μέλη θα παραιτηθούν χωρίς να τίθενται σε αμφισβήτηση οι μέχρι σήμερα αποφάσεις του Δ.Σ., όπως σημειώνει σχετικά και ο πρόεδρος της Ένωσης Γ. Τούμπος στον «π». 

Το γεγονός πάντως ότι για πρώτη φορά και για λόγους που τελούν υπό αμφισβήτηση και είναι εντελώς τυπικοί, δημιουργούνται εμπόδια στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, έχει προκαλέσει κύμα δυσαρέσκειας στα χωριά από τα οποία δεν περνάνε απαρατήρητες οι διαδικασίες που προκλήθηκαν.

«Είμαστε σε αναμονή για την απόφαση της αίτησης θεραπείας.  Πρέπει να διαφυλάξουμε την ψυχραιμία μας. Έχουμε πολλά και ανοικτά ζητήματα μπροστά μας όπως το ασφαλιστικό και η αναγκαστικότητα των Συνεταιρισμών και κάποιοι μας βάζουν εμπόδια. Να διαφυλαχτεί η ηρεμία. Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης των αποφάσεων του Δ.Σ.», ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ε.Μ.Χ..

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ