10.6.2015 17:02

Επιβράβευση των κόπων [ΒΙΝΤΕΟ]

ΝΕΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ»

Την πολύπλευρη στήριξή του στην εκπαιδευτική αριστείας επιβεβαιώνει και έμπρακτα το ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» προκηρύσσοντας τρεις συνολικά υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2015- 2016.

Οι υποτροφίες αφορούν στους προπτυχιακούς φοιτητές- σπουδαστές, αποφοίτους Λυκείων (Γενικών ή ΕΠΑ.Λ.) της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών και κατά προτεραιότητα των Καρδαμύλων, οι οποίοι φοιτούν ή θα φοιτήσουν σε Τμήματα Ναυτικών ή Ναυτιλιακών σπουδών σε ΑΕΙ ή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού της Χώρας.

Σαν κύρια κριτήρια για την αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων ( τα αποτελέσματα  της οποίας θα  δημοσιευθούν),  θα  ληφθούν  η  πιστοποιημένη  άριστη  ακαδημαϊκή  επίδοση  των αιτούντων  και  η  εν  γένει  προσωπικότητά  τους,  για  την  οποία  και  θα  απαιτηθεί  η  υποβολή σύντομης προσωπικής έκθεσης. Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από ειδική επιτροπή.

Προθεσμία  κατάθεσης  αιτήσεων  και  δικαιολογητικών  ορίζεται  η  30η  Σεπτεμβρίου  2015 ενώ οι αιτήσεις θα υποβληθούν στην έδρα του Ιδρύματος, στην οδό Μ. Λιβανού 51.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό από τον Διευθυντή του Ιδρύματος Π. Καλογέράκη, το «Μαρία Τσάκος» θα βραβεύει εφεξής Χιώτες, Ψαριανούς και Αιγνουσιώτες με τρία ετήσια Βραβεία Κοινωνικής Αριστείας, τα οποία θα απονέμονται στο τέλος κάθε ημερολογιακού  έτους,  για εξαίρετες πράξεις και δράσεις στους τομείς  της  φιλανθρωπίας,  του  εθελοντισμού,  του  πολιτισμού,  της  καινοτομίας  και  γενικότερα   της κοινωνικής προσφοράς.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ