20.4.2016 10:46

Επεκτείνεται και εμπλουτίζεται!

ΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΚΤΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…. Μετά από δέκα χρόνια απραξίας, αξιοποιείται  η οικία που αγοράστηκε από το δήμο Χίου για να στεγάσει  τάξεις και δράσεις του 2ου Λυκείου Χίου. Η οικία, που είναι  δεξιά δίπλα από την ανατολική είσοδο του Λυκείου και εφάπτεται στον  τοίχο της αυλής του, έχει αγοραστεί από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, αλλά δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμη.                                                                                                                                    Μετά από πρόταση της διεύθυνσης του σχολείου, το αγορασμένο κτίσμα  θα επισκευαστεί και θα μετατραπεί σε χώρο παραγωγής εκπαίδευσης και τέχνης. Στα ευρύχωρα δωμάτια της θα στεγαστούν  η Βιβλιοθήκη  και αίθουσες Πληροφορικής και διδασκαλίας του Λυκείου.

Κτιριακές αναβαθμίσεις

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας  θα έχει έτοιμη την προμελέτη έως τον Ιούλιο και  θα καταθέσει πρόταση ένταξης των εργασιών  στο Πρόγραμμα Κτιριακών Αναβαθμίσεων που θα ανοίξει το 2016. Το έργο είναι ενταγμένο σ το συνολικό πρόγραμμα  επέκτασης  και επισκευής του σχολικού  κτιρίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ