17.3.2024 17:36

Εντυπωσιακή Μόστρα με εκατοντάδες επισκέπτες και άρματα γεμάτα χιούμορ (φωτο)

Μια υπέροχη ΜΟΣΤΡΑ Θυμιανών 2024 με πρωτότυπα και διασκεδαστικά  θέματα στην παρέλαση των αρμάτων, όπως το ΑΕΡΟΧΡΟΝΙΟ πρόβλημα της Χίου που ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν ( ένα αεροπλάνο πλαισιωμένο με όμορφες αεροσυνοδούς)... και η ΔΙΕΗ που με τις υψηλές τιμές του ηλεκτρικού, παρουσιάζεται να πετά κεραυνούς σαν τον Δία...μαζί με πολλά άλλα έξυπνα και χαρούμενα άρματα, που έδωσαν κέφι και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024

Σήμερα  τελευταία Κυριακή της Αποκριας 17 Μαρτίου το μεσημέρι, οι δρόμοι και οι πλατείες των Θυμιανών γέμισαν με μουσικές, χορό, τραγούδι, χρώματα, μασκαράδες και φωνές χαρούμενες, καθώς πολύ κόσμο από τη Χίο και από άλλα μέρη της Ελλάδας, μαζί με πολλούς επισκέπτες από τα παράλια της Τουρκίας, σε ένα Αποκριάτικο ξεφάντωμα γεμάτο ζωντάνια και κέφι!

Τον ΜΕΟΘ και το Χιώτικο Καρναβάλι που μας διασκεδάζει χρόνια και χρόνια, τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές και Περιφερειακοί Σύμβουλοι του νησιού μας, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χίου, που στήριξε την εκδήλωση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Μόστρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ