2.2.2015 12:43

Ένας έμπειρος στο τιμόνι της Τεχνικής Υπηρεσίας

Ο Λ. ΠΑΠΑΛΑΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Ο Μ. ΓΕΡΑΖΟΥΝΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Με απόφαση του δημάρχου από την περασμένη Παρασκευή τις θέσεις του  διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας και του προϊστάμενου του Τμήματος Προγραμματισμού ανέλαβαν ο Λευτέρης Παπαλάνης και ο Μάρκος Γεραζούνης.

Κάλυψη κενών

Όπως διευκρινίζει ο Μαν. Βουρνούς δεν έγιναν προγραμματισμένες υπηρεσιακές αντικαταστάσεις και κρίσεις απόδοσης υπαλλήλων. Ο Λ. Παπαλάνης καλύπτει το κενό της θέσης του συνταξιοδοτημένου Λάκη Τσακού και ο Μ. Γεραζούνης  την αποχώρηση Παπαλάνη από τη θέση που κατείχε έως την περασμένη Πέμπτη.  Στη θέση του παραμένει ο προϊστάμενος Παντελής Τσαγρής που εκτελούσε προσωρινά χρέη αναπληρωτή διευθυντή  της Τεχνικής.

Ο νέος διευθυντής

Ο Λευτέρης Παπαλάνης επιστρέφει σε γνώριμο για αυτόν πόστο, αφού είχε θητεύσει για πολλά χρόνια  στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της πρώην Νομαρχίας.

Ο 58χρονος δημόσιος λειτουργός γεννήθηκε στα Ταμπάκικα, το 1975 τελείωσε το Γυμνάσιο Αρρένων, το 1981 απέκτησε το πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού από το Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης και  το 1985 προσλήφθηκε στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της πρώην Νομαρχίας. Το 1992 ανέλαβε προϊστάμενος στο Τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων, το 1995 με την πρώτη αιρετή διοίκηση ανέλαβε τη θέση του προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας και το 2003 μετατέθηκε στην ίδια θέση της Πολεοδομίας. Το 2010, με τη θέσπιση του «Καλλικράτη», μεταφέρθηκε στο Δήμο Χίου και ανέλαβε προϊστάμενος στο Τμήμα Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών της Πολεοδομίας. Τον Απρίλιο του 2014 ορίσθηκε διευθυντής στην Υπηρεσία Προγραμματισμού και από την περασμένη Παρασκευή διευθύνει  την Τεχνική Υπηρεσία. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ