8.7.2014 19:39

Έναν προς έναν

Στην τελική ευθεία συγκρότησης του νέου δημοτικού σχήματος μπαίνει ο Μαν. Βουρνούς. Ο – από 1ης Σεπτεμβρίου – δήμαρχος Χίου έχει στόχο να λάβει εγκαίρως τις αποφάσεις του ώστε οι συνεργάτες του να έχουν «γεμάτο» ένα μήνα προετοιμασίας, πριν κληθούν να αναλάβουν αντιδημαρχίες ή άλλα νευραλγικά πόστα στο Δήμο. Η καλοκαιρινή προετοιμασία είναι το καλύτερο αντίδοτο για την απειρία πολλών και θα ήταν σφάλμα από το νέο δήμαρχο να μην το είχε διαγνώσει.

Έτσι, κλείνοντας ο κύκλος της ενημέρωσης από τις δημοτικές υπηρεσίες και τα απερχόμενα πολιτικά πρόσωπα, ο Μαν. Βουρνούς εγκαινίασε από το τέλος της περασμένης εβδομάδας έναν άλλον. Προσωπικά συναντιέται με έναν προς έναν τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του, κάνουν μια πρώτη συζήτηση και χωρίς την παρεμβολή τρίτων ο δήμαρχος προσπαθεί να καταλήξει ποια η κλίση του καθενός. Οι διαπροσωπικές αυτές συζητήσεις έχουν κι ένα ανθρώπινα αναγνωριστικό ενδιαφέρον, καθώς κάποιοι από αυτούς ήταν μέχρι πριν τις εκλογές άγνωστοι στο Μανώλη. Η κοινή επιθυμία να αλλάξουν τα πράγματα τους έφερε κοντά και πρέπει τώρα να δημιουργηθεί η ανάλογη … ζύμωση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ