20.1.2022 16:20

Έμπρακτα, δίνοντας αίμα στήριξαν συνάδελφο τους οι Συνοριοφύλακες

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Χίου, στην αίθουσα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου με μεγάλη προσέλευση. 

Την παραπάνω δράση, οργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων σε συνεργασία με την Ένωση Συνοριοφυλάκων Χίου.

Σύμφωνα με την Ένωση Συνοριοφυλάκων Χίου, η δράση έχει στόχο την παροχή αίματος σε παιδί συναδέλφου τους. Παρακάτω η Ανακοίνωση της Ένωσης:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων ως διοργανώτρια αρχή, μαζί με την Ένωση Συνοριοφυλάκων Χίου, διοργανώνουν την ημέρα αυτή εθελοντική αιμοδοσία εν μέσω πανδημίας με έναν και μόνο σκοπό: την συνεισφορά και την αγάπη προς τον συμπολίτη και των συναδέλφων μας. Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερη καθώς αφορμή αποτέλεσε η αναγκαιότητα για παροχή αίματος σε παιδί συναδέλφου. Οι συνάδελφοι μας προσέφεραν χαρά που ευαισθητοποιήθηκαν και με την παρουσία τους τίμησαν τον θεσμό και την μεγάλη αύτη έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας.  Δίνουμε αίμα- δίνουμε ζωή!».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ