14.4.2022 10:48

ΕΛΜΕ Χίου: "Οι «άριστοι»... ξαναχτύπησαν!"

Το ΥΠΑΙΘ πάλι …γράφει ιστορία! 

Μετά την εμμονική του στάση στο να μην περικοπεί η εξεταστέα ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων, την άρνησή του να ανασταλεί η Τράπεζα θεμάτων (η οποία για τα ΕΠΑΛ άρχισε να ανεβαίνει το Μάρτιο κι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί!) δεδομένου των ειδικών συνθηκών με τις οποίες κύλησε η φετινή σχολική χρονιά (απουσίες εκπαιδευτικών και μαθητών λόγω covid, χαμένες διδακτικές ημέρες λόγω της μεταφοράς αγωνισμάτων και πρακτικών δοκιμασιών στρατιωτικών σχολών από το καλοκαίρι το Μάρτιο κ.α.) , και μετά την απόφαση για την πρόωρη διεξαγωγή των Πανελληνίων εξετάσεων, ακολούθησε εγκύκλιος για τη διεξαγωγή των γραπτών προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων για τους μαθητές του Γυμνασίου. 

Μόνο που οι ελεύθερες ημερομηνίες που δίνονται για τις εξετάσεις στα Γυμνάσια είναι μόνο 6. Τα εξεταζόμενα μαθήματα όμως είναι 7! Οι άριστοι στο Υπουργείο Παιδείας το γνωρίζουν;

«…ξεκόψαμε απ' τον έξω κόσμο,
αργότερα μας ξέχασε κι ο κόσμος...»

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ