9.7.2014 17:28

Ελάτε να παντρευτείτε στη Χίο

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΄΄ Enent Gr-Weddings and special events΄΄

Τη φήμη της Σαντορίνης ζήλεψαν και τη θέλουν για τη Χίο τα μέλη του Artion ξεκινώντας καμπάνια προσέλκυσης ζευγαριών που θα θέλουν να παντρευτούν στο νησί μας.

Ο Σύλλογος ΑΡΤΙΟΝ προβάλλει τη Χίο ως τόπο προορισμού για γάμους, σε συνεργασία με τη χιακή εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων΄΄ Enent Gr-Weddings and special events΄΄, στη μεγάλη διεθνή Έκθεση ΄΄The National Wedding Show ΄΄, που θα πραγματοποιηθεί στο Βirmingham της Αγγλίας από 3 έως 5 Οκτωβρίου.
Το μέλος του ΑΡΤΙΟΝ και ιδιοκτήτρια της αναφερόμενης εταιρείας, η καταξιωμένη επαγγελματίας στον τομέα αυτό, Ιωάννα Λουκάκη, θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην Έκθεση, στα πλαίσια των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Η Έκθεση του Birmingham συγκεντρώνει κάθε έτος πλήθος ενδιαφερομένων επισκεπτών, οι οποίοι επιθυμούν να διοργανώσουν γάμους σε προορισμούς όπως η Ελλάδα, καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, συνδυάζοντάς τους παράλληλα με το γαμήλιο ταξίδι, αλλά και με τις διακοπές των καλεσμένων τους.
   Σε συνεργασία λοιπόν, του ΑΡΤΙΟΝ και της κ.Λουκάκη θα προβληθούν στην Έκθεση αυτή, συμπληρωματικά και παράλληλα, διάφορα αξιοθέατα και περιοχές του νησιού μας, το οποίο συνδυάζει πολλά από τα πλεονεκτήματα για να αποτελέσει ένα τόπο γαμήλιου προορισμού. Έτσι, με μοντέλα άνδρες και γυναίκες από τη Χίο, που προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν, δημιουργούν από κοινού, ένα ΄΄άλμπουμ΄΄ φωτογραφιών με τοπία του νησιού, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους επισκέπτες της Έκθεσης και εν δυνάμει επισκέπτες του νησιού μας.
   Η ερασιτέχνης φωτογράφος και μέλος του ΑΡΤΙΟΝ Βίκη Νικολάου έχει ήδη ξεκινήσει τις φωτογραφίσεις της ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει ο ερασιτέχνης φωτογράφος Τόλης Φλιούκας, για να ολοκληρώσει το εγχείρημα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ