17.6.2015 16:41

Εκτός ελληνικού ποδοσφαίρου ο Γ. Σαρρής

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 50.000 ΕΥΡΩ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Με επαχθέστατους περιοριστικούς όρους, αφέθηκε ελεύθερος μετά την πολύωρη απολογία του ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, στον οποίο αποδίδεται ρόλος διευθυντή στην εγκληματιική οργάνωση, που -κατά την κατηγορία- κινείτο γύρω από τους χώρους του ποδοσφαίρου.

 Συγκεκριμένα, ο ανακριτής Διαφθοράς, Γ. Ανρεάδης, που χειρίζεται την υπόθεση, επέβαλε στον κατηγορούμενο τους όρους της καταβολής εγγύησης ύψους 50.000 ευρώς, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ο Γ. Σαρρής βρέθηκε για περισσότερες από πέντε ώρες ενώπιον του δικαστικού λειτουργού προκειμένου να καταθέσει τις εξηγήσεις του γύρω από τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδίδονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε ότι διέπραξε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, παρά το γεγονός ότι σε αυτό αποδίδονται τα κακουργήματα της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, της απόπειρας εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και κατ' εξακολούθηση και της δωροδοκίας - δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις,

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροροφορίες αναφέρουν πως αύριο, Πέμπτη, έχει κληθεί προκειμένου να απολογηθεί για αντίστοιχες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκης.

Παρά τη φημολογία ότι σήμερα επρόκειτο να καταθέσει, μέσω των συνηγόρων του, αίτηση εξαίρεσης σε βάρος του ανακριτή Ανδρεάδη, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να συμβεί αύριο, προτού ξεκινήσει η κρίσιμη απολογία.

http://news247.gr/

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ