6.8.2014 20:09

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα, κατά τόπους ισχυρές, αναμένεται να εκδηλωθούν σήμερα Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και αύριο Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας οι οποίες είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας απόψε (6/8) και αύριο Πέμπτη 7/8 τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στις Σποράδες, στην Εύβοια, στο Βόρειο και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Σταδιακή βελτίωση σε όλη τη χώρα αναμένεται από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ