14.1.2014 15:27

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για την ψυχική αναπηρία στη Χίο

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την ενδυνάμωση της συλλογικής έκφρασης και της συνηγορίας των ατόμων με ψυχική αναπηρία διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Α.με.Α. στη Χίο που γι’ αυτό το λόγο προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο, σε ημερομηνίες που θα οριστούν προσεχώς, και θα είναι διάρκειας 50 ωρών.

Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να είναι λήπτες υπηρεσιών υγείας, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα με ψυχική αναπηρία και σε ποσοστό 10% μπορούν να συμμετέχουν και άτομα με αναπηρία άλλων κατηγοριών.. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, με συνημμένο επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας και οποιοδήποτε αποδεικτικό αναπηρίας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην Ε.Σ.Α.μεΑ., μέχρι τις 24.01.2014, από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ή με συστημένη επιστολή στη δ/νση Ελευθερίου Βενιζέλου 236, Τ.Κ. 16341, Ηλιόπουλη.

Για το ίδιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα η Ε.Σ.Α.μεΑ. έχει προκηρύξει τη θέση συντονιστή του προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο Λυκείου, ενώ ως επιθυμητά προσόντα κρίνονται οι βασικές γνώσεις χρήσης Η/Υ, καθώς και η εμπειρία γραμματειακής υποστήριξης στο χώρο της ψυχικής υγείας ή του ευρύτερου αναπηρικού κινήματος. Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών είναι μέχρι τις 24.01.2014.

Και οι δύο προκηρύξεις είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. www.esaea.gr. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από την Ε.Σ.Α.μεΑ. τηλ. 210-9949837 κ. Γεωργοπούλου, καθώς και στο γραφείο του Παγχιακού Συλλόγου Α.μεΑ. (Δημοκρατίας 8 Χίος, δίπλα στα ΚΕΠ του Δ. Χίου, τηλ. 22710 24194).

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ