4.2.2015 11:25

«Εκπαίδευση μεταναστών στην ελληνική γλώσσα»

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ

Σε λειτουργία θέτει το πρόγραμμα εκπαίδευσης μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, ιστορία και πολιτισμό» το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης με το τίτλο «Οδυσσέας».

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/-ες ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), θέτει σε λειτουργία το Πρόγραμμα «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»» στη Χίο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα

Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις γλωσσικές δεξιότητες και τις πρακτικές κοινωνικές και διαπολιτισμικές ικανότητες που απαιτούνται για την κοινωνική ένταξη των ίδιων και των οικογενειών τους.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης διαρθρώνεται στα επίπεδα: Α1 (διάρκειας 125 ωρών ), Α2 (διάρκειας 175 ωρών) και Β1 (διάρκειας 185 ωρών) ενώ τα μαθήματα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Οι εκπαιδευόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν μία αίτηση και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Πληροφορίες και αιτήσεις: Μαρίκα Καρίβαλη, τηλ. 22710-42466, Δαμαλά 25, Χίος, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:30-13:30), e-mail: mkarivali@gmail.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ